O podjetju

Splošne informacije o podjetju

NEW FLAME, spletna trgovina, d.o.o.

Naslov:
Vrtna ulica 17, 3220 Štore, EU-Slovenija

E-naslov:  info@extragifts.it

Spletna stran: https://extragifts.it

Tel: 070 554 777

Sedež, kjer se storitev opravlja:
Vrtna ulica 17, 3220 Štore, EU-Slovenija

Davčna številka
DDV: SI54298164
Zavezanec za DDV: da

Podatki o ustanovitvi
Matična številka: 8320659000
Registrski organ: Okrožno sodišče Celje
Datum vpisa pri registrskem organu: 20.11.2018
Dejavnost SKD: G47.910 – Trgovina na drobno po pošti ali po internetu

Direktor: Zupanc Melita

Uredniški odbor

Spletne strani smo pripravili skupaj s ponudnikom spletnih storitev.

Namen spletnih strani

Informacije na ciljni strani so reprezentativne narave na področju osnovne dejavnosti, za katero smo registrirani. Zavezani smo k zagotavljanju, da so informacije na spletnem mestu pristne, zanesljive in kakovostne.
Ne odgovarjamo za tipkarske napake, pridržujemo si pravico, da vsebino kadar koli in brez predhodnega obvestila spremenimo, če ta ni v skladu z našo politiko podjetja.

Pravica do uporabe

Spletno mesto in vsa njegova vsebina so zaščitene s pravicami industrijske in intelektualne lastnine. Vse informacije, besedilo, slike ali drugi grafični elementi, ki jih najdete na tem spletnem mestu, se lahko uporabljajo izključno za vašo osebno, nekomercialno uporabo in se ne smejo reproducirati, spreminjati, distribuirati, licencirati ali izdajati v kakršni koli obliki, v celoti ali delno v publikacijah za kakršen koli namen, razen ogleda, brez predhodnega pisnega dovoljenja skrbnika.

Prevzemanje odgovornosti

Pri oblikovanju spletne strani skušamo zagotoviti natančnost in točnost podatkov. Ne jamčimo za njihovo točnost ali celovitost niti ne prevzemamo nobene odgovornosti, ki bi bila posledica njihove uporabe. Vsi uporabniki uporabljajo objavljeno vsebino na lastno odgovornost.
Pridržujemo si pravico, da kadar koli in zaradi kakršnega koli razloga in brez predhodnega obvestila spremenimo vsebino naših spletnih strani.