- 48%

Večna zlata vrtnica

Ste v težavi pri izbiri darila za ženo, dekle, mamo, hčerko ali ljubljeno osebo? Odlična izbira za vsako žensko na poseben dan.

Vrtnice so bile vedno simbol lepote, ljubezni in spoštovanja. Nobena ženska ne more zavrniti vrtnice. Vsaka večna vrtnica je edinstveno umetniško delo in nikoli ne ovenela vrtnica simbolizira večno ljubezen.

Primerno za dekoracijo doma, poroko, zabavo, božič, valentinovo, obletnico ali materinski dan in rojstni dan.

Čas dostave 1-3 dni

€.

17,90 

34,20  17,90 

Brezplačna dostava
1 x 17,90 /kos
Brezplačna dostava
2 x 17,01 /kos
Brezplačna dostava
3 x 16,11 /kos

Simbolika

Vrtnice so bile vedno simbol lepote, ljubezni in spoštovanja. Naše pisane vrtnice so polne neskončnega upanja kot mavrica. Uporabite to vrtnico kot popolno idejo za darilo za mamo, ženo, dekle, otroka, prijatelja, sodelavca, učitelja, partnerja.Večna zlata vrtnica

Popolno darilo

Podarite svojemu, dekletu, ženi, materi, hčerki, ženski itd. Je najboljše darilo za valentinovo, obletnico, rojstni dan, zahvalni dan, božič in materinski dan. Poleg tega se lahko uporablja tudi za dnevno sobo, spalnico, poroko, rojstnodnevno zabavo, hotelsko dekoracijo itd.

Večna zlata vrtnica

Kaj dobite

1 x pozlačena vrtnica iz potopljene folije
1 x darilna škatlaVečna zlata vrtnica

 

Večno vrtnico so ročno izdelali izurjeni obrtniki, cvetni listi in listi so izdelani iz plastike, stebla vrtnic pa iz polietilena in pozlačena z zlato folijo. Pridite v čudoviti darilni škatli in jo lahko podarite neposredno njej.Večna zlata vrtnica

Cvetni listi in listi umetnih cvetov vrtnic so izdelani iz visoko kakovostne plastike, ki je varna. Cvetno steblo je iz polietilena, obdelano s posebnim postopkom in prevlečen z zlato folijo visoke čistosti. V primerjavi z drugimi podobnimi izdelki je bolj vzdržljiv, ni ga lahko zlomiti, lahko ga trajno shranite in nikoli ne zbledi.

Večna zlata vrtnica

Skupna dolžina: pribl. 25 cm    |    Dolžina lista: pribl. 5 cm    |    Premer cveta: pribl. 8,5 cm    |    Premer cvetnega popka: pribl. 6 cm    |    Barva: pisana    |    Informacije o paketu: škatla

Večna zlata vrtnica

DOSTAVA IN PLAČILA

Za paketno dostavo je pooblaščeno podjetje GLS SLovenija. Pred dostavo vas s sms sporočilom in klicem obvestijo. V kolikor vas v času dostave ni na izbranem naslovu paket lahko (po dogovoru) prevzamete v paketni trgovini ali paketomatu. Plačilo je možno v gotovini ali s kartico. Če kupca v času dostave ni doma, lahko naročene izdelke prevzame v skladu z navodili dostavljavca. Glede informacij o lokaciji paketa se obrnite na dostavno službo GLS.

Pri postopku naročanja lahko izberete enega izmed naslednjih načinov plačila:

  • Plačilo po povzetju z gotovino
  • Plačilo s kreditno kartico
  • Plačilo s Paypalom
  • Neposredna bančna transakcija

Podjetje si pridržuje pravico, da verificira izbrano plačilno metodo z avtentikacijo. Pridržujemo si tudi pravico do nadaljnje verifikacije plačilne metode s posredovanjem potrdila o izvršenem plačilu.

Seznanjeni ste, da ste stroške naročila dolžni poravnati v celoti, skladno z izbrano metodo plačila. Jamčite, da imate sposobnost in pravico opravljati transakcije s kreditno kartico oz. s katerimkoli načinom plačila, ki ste ga izbrali.

Varen in hiter nakup

Možnost vračila izdelka

Zanesljiva dostava

Plačilo po povzetju

Ti potrebbe interessare…

OMEJENO ŠTEVILO IZDELKOV NA VOLJO!

Mnenja zadovoljnih strank:

Dostava je brezplačna.

Plačilo po povzetju je možno. Ob tem plačate znesek provizije 1.90€ za provizijske stroške dostavne službe.

Paket boste prejeli v roku 2-4 delovnih dni, odvisno od izbire načina dostave: standardna ali hitra dostava.

Seveda. Izdelek nam lahko v roku 14 dni od prevzema paketa vrnete v kolikor z njim niste zadovoljni. Nato pa vam povrnemo kupnino.

Tako je, v boxu dobite žensko in moško zapestnico.

Seveda. Ob vsakodnevni uporabi so učinki najboljši.

HITRA IN ZANESLJIVA DOSTAVA

Dostava 1-3 delovna dneva s kurirsko službo GLS.

RAZLIČNI NAČINI PLAČILA

Naročilo lahko poravnate s plačilom po povzetju, kreditno kartico ali PayPalom

PREVERJENI IZDELEK

Izdelek smo testirali in jamčimo za njegovo kvaliteto.

100% GARANCIJA NA ZADOVOLJSTVO

Če izdelek ne bo izpolnil vaših pričakovanj, vam vrnemo kupnino.