- 33%

Lava čakra zapestnica 1+1 gratis

V sebi imate moč, da nadzirate pretok svoje energije – poljubno jo lahko dvignete ali zmanjšate.

Sistem čaker je globok zemljevid za vaše potovanje prebujanja. Temelji na sedmih glavnih energetskih centrih v telesu, ki potekajo od dna hrbtenice do temena glave. Z uskladitvijo in aktiviranjem ključnih področij v čakrah lahko svojemu telesu, umu in duhu privoščite revitalizirajočo prenovo.

✅  uravnoveša energijsko polje
✅  eterično olje na lava perlah spremeni zapestnico v dišeč modni dodatek
✅  preprečuje energijske blokade
✅  perle iz kamnov 7-ih čaker in perle narejene iz aktivne lave našega osrčja zemlje

Uskladite se z najglobljim izvirom energij v svojem telesu in umu, da prebudite svojo zavest .

1+1 GRATIS

Čas dostave 1-3 dni

€.

19,90 

29,80  19,90 

Brezplačna dostava
1 x 19,90 /kos
Brezplačna dostava
2 x 18,91 /kos
Brezplačna dostava
3 x 17,91 /kos

V naših telesih je sedem glavnih čaker ali energetskih središč. Vsaka kroglica dragih kamnov v tej zapestnici ustreza eni od čaker. Čakre so energetska središča, ki skozi telo potiskajo vitalno življenjsko energijo in tako vplivajo na naše fizično in psihično počutje. Če so te čiste, smo polni energije, če se umažejo, je pretok energije oviran ali se ustavi.

Če se velikokrat počutite da ste fizično in duševno izčrpani je ravnotežje čaker odličen način za ponovno vzpostavitev ravnovesja v vašem umu in telesu. Zapestnica vsebuje naravne kamne, ki predstavljajo vseh 7 čaker.

Staro indijsko izročilo govori o univerzalni življenjski energiji prani, ki preveva vse kar obstaja in vsemu daje življenje. To energijo poznajo tudi drugod po svetu in jo imenujejo drugače (Kitajci ji pravijo či, Budisti ki, Grki Pneuma …) Poznavanje in obvladovanje te energije nam lahko izboljša počutje in vpliva na to, kakšne dogodke bomo pritegnili v svoje življenje.

Odkrivanje in razumevanje vašega sistema čaker bi lahko bilo revolucionarno pri razumevanju sebe, svojega telesa in vaše energije.
Uravnoteženje teh 7 svetih centrov vam bo omogočilo, da ste in se počutite resnično usklajeni.
Ko se energija zatakne v čakri, se to lahko kaže kot mentalno, fizično in čustveno neravnovesje od telesnih simptomov v telesu do čustvenih izbruhov in občutkov.

Vas je strah spregovoriti?
Vaša grlena čakra je blokirana.
Vas ves čas skrbi denar?
Vaša korenska čakra potrebuje nekaj podpore.
Se vam zdi, da preprosto niste dovolj dobri?
Vaš solarni pleksus bi lahko potreboval nekaj vžiga.
Ne verjamete, da lahko zaupate svoji intuiciji?
Vaše tretje oko potrebuje odprtje.

Izkusite lepoto, moč in zdravljenje lastne notranje modrosti.
Prebudite svojo ustvarjalno energijo skozi meditativno gibanje in sveti zvok.
Povežite se s svojim največjim potencialom z osebnim raziskovanjem, odkrivanjem in prebujanjem.
Negujte globlji občutek miru in dobrega počutja v svojem življenju.
Vključite domače prakse, da sami nadaljujete to močno potovanje.
Pridobite  globlji občutek o sebi skupaj z močnim naborom orodij za rast in dobro počutje.

Korenska čakra
se nahaja na korenu naše hrbtenjače in zadeva telesno varnost. Povezana je s strahovi in mislimi glede finančnega stanja, telesne varnosti, potrebi po tem, da imamo dovolj denarja za hrano, obleke, prevozna sredstva
Sakralna čakra
je na pol poti med popkom in korenom hrbtenjače. Nanjo vplivajo hrepenenja po telesnih užitkih, odvisnosti od droge, alkohola, hrane, telesna aktivnost, spalne navade, telesna teža, misli o lastnem telesu.
Popkovna čakra
je takoj za popkom. Nanjo vplivajo strahovi pred avtoriteto, pred tem, da nas drugi nadzorujejo, da bi izgubili nadzor in obsedenost z močjo.
Srčna čakra
se nahaja na središču prsnega koša. Nanjo vplivajo odnosi s starši in drugimi družinskimi člani, nekdanjimi ljubimci ali partnerji, prijatelji, znanci, delodajalci, vrstniki, učitelji.
Grlena čakra
se nahaja na področju Adamovega jabolka in je povezana s komuniciranjem. Gre za govorjenje resnice o sebi, drugih, o dejanji, ki zahtevajo sporazumevanje in prošnjami, da bi bile naše potrebe zadovoljene.
Tretje oko
se nahajata v notranjosti naše glave, tik nad levim in desnim ušesom. Nanjo vplivajo zamere do nekoga, ki nas je verbalno zlorabil, strahovi zaradi sporočil javnega sporočanja in moteč hrup v našem okolju.
Kronska čakra
je poglavitna čakra, ki se nahaja med očesoma. Tretje oko je usmerjeno v našo notranjost in kaže na to, da se vse nahaja v nas in da vse izvira iz nas.

Ta izdelek je kot nalašč za vsako priložnost obdarovanja, odlično darilo za prijatelje, sodelavce, sorodnike, starše na božični dan, rojstni dan, valentinovo, obletnico, zahvalni dan, ali pa samo kot presenečenje, da jih spomnimo, kako zelo nam je mar zanje.

Material

Ročno izdelana raztegljiva čakra zapestnica iz poldragih kamnov in kamnov aktivne lave našega zemeljskega središča velikosti od 8 mm. Vse perle so naravni kamen, ki je edinstven na svetu, prestale so do 72 ur poliranja in brušenja. Vsi dragi kamni so unikatni, zato se lahko barva in vzorec razlikujeta od prikazane slike, vendar vemo, da boste zadovoljni z unikatnostjo vaše zapestnice.

Izdelava

Vsaka perlica je izdelana iz kakovostnega naravnega kamna, skrbno izbrana in ročno izdelana s strani obrtnikov. Vsak izdelek gre skozi strog poskus vlečenja, da se zagotovi kakovost izdelka. Izdelana iz najkakovostnejše raztegljive zapestne vrvice, podvojene za dodatno varnost. V notranjosti kroglic je skrit vozel za čist videz.

Nega nakita

Bižuterija se sčasoma obrabi, zato nakit shranite ločeno v vrečko z zadrgo, ki je brez vlage in sledite spodnjim navodilom za nego, da podaljšate njegovo življenjsko dobo.

Nasvet za dolgo življenjsko dobo nakita:

Izogibajte se parfumom in kemikalijam, ne nosite med spanjem, obrišite z mehko krpo, izogibajte se izpostavljenosti udarcem,  ne nosite med kopanjem, ko ga ne nosite, ga dajte v škatlo za nakit

 

DOSTAVA IN PLAČILA

Za paketno dostavo je pooblaščeno podjetje GLS SLovenija. Pred dostavo vas s sms sporočilom in klicem obvestijo. V kolikor vas v času dostave ni na izbranem naslovu paket lahko (po dogovoru) prevzamete v paketni trgovini ali paketomatu. Plačilo je možno v gotovini ali s kartico. Če kupca v času dostave ni doma, lahko naročene izdelke prevzame v skladu z navodili dostavljavca. Glede informacij o lokaciji paketa se obrnite na dostavno službo GLS.

Pri postopku naročanja lahko izberete enega izmed naslednjih načinov plačila:

  • Plačilo po povzetju z gotovino
  • Plačilo s kreditno kartico
  • Plačilo s Paypalom
  • Neposredna bančna transakcija

Podjetje si pridržuje pravico, da verificira izbrano plačilno metodo z avtentikacijo. Pridržujemo si tudi pravico do nadaljnje verifikacije plačilne metode s posredovanjem potrdila o izvršenem plačilu.

Seznanjeni ste, da ste stroške naročila dolžni poravnati v celoti, skladno z izbrano metodo plačila. Jamčite, da imate sposobnost in pravico opravljati transakcije s kreditno kartico oz. s katerimkoli načinom plačila, ki ste ga izbrali.

Varen in hiter nakup

Možnost vračila izdelka

Zanesljiva dostava

Plačilo po povzetju

Ti potrebbe interessare…

Mnenja zadovoljnih strank:

Dostava je brezplačna.

Plačilo po povzetju je možno. Ob tem plačate znesek provizije 1.90€ za provizijske stroške dostavne službe.

Paket boste prejeli v roku 2-4 delovnih dni, odvisno od izbire načina dostave: standardna ali hitra dostava.

Seveda. Izdelek nam lahko v roku 14 dni od prevzema paketa vrnete v kolikor z njim niste zadovoljni. Nato pa vam povrnemo kupnino.

Tako je, v boxu dobite žensko in moško zapestnico.

Seveda. Ob vsakodnevni uporabi so učinki najboljši.

HITRA IN ZANESLJIVA DOSTAVA

Dostava 1-3 delovna dneva s kurirsko službo GLS.

RAZLIČNI NAČINI PLAČILA

Naročilo lahko poravnate s plačilom po povzetju, kreditno kartico ali PayPalom

PREVERJENI IZDELEK

Izdelek smo testirali in jamčimo za njegovo kvaliteto.

100% GARANCIJA NA ZADOVOLJSTVO

Če izdelek ne bo izpolnil vaših pričakovanj, vam vrnemo kupnino.