- 43%

Komplet igračk za mačke – 21 delni

Da bi tudi notranje mačke lahko bile tako zadovoljne in zdrave, potrebujejo veliko časa v interakcijah z vami z veliko igračami, s katerimi se bodo zaposlile.

Da se bo vaša mačka zabavala tudi, ko vas ne bo doma. Za interaktivno igro s svojo mačko pa lahko poskrbite tudi vi, saj vam komplet ponuja vrsto različnih igračk za vašo najljubšo mačko.

Čas dostave 1-3 dni

€.

19,90 

34,90  19,90 

Brezplačna dostava
1 x 19,90 /kos
Brezplačna dostava
2 x 18,91 /kos
Brezplačna dostava
3 x 17,91 /kos
COD: EG00067 Categoria: Tag: ,

Interaktivna mačja igra

Igre, ki mačjim mladičem pomagajo pri razvoju in koordinaciji njihovih teles. Sprostitev mačje energije, stabilizacija njenega živčnega razpoloženja, povečanje njenega gibanja za hujšanje in ohranjanje zdravja je odličen način za spodbujanje dnevne vadbe21-delni komplet igračka za mačke

Primerno za mačji agility

Za agility za mačke je primerna mačja igrača vsake oblike. Tunel za mačke in kocke so odlični pripomočki za lovljenje, skrivanje in igro. Z ježki jih lahko poljubno podaljšate. Stranska skrivališča nudijo dodatno raznolikost. Žoge, miške za igro, ropotulje, vse, kar se premika in zvoni, je prav tako primerno. Igrača je lahko iz pliša ali trde plastike.21-delni komplet igračka za mačke

Ne pozabite, da igra dodatno povezuje vas in vašo mačko hkrati pa je to tudi terapevtski učinek za vas, saj vas bo igra prevzela pomirila in napolnila z energijo. To kar mačke najbolje počnejo.

21-delni komplet igračka za mačke

21 delni komplet igračk za mačke

21 kosov mačjih igrač z zvončkom žogico, mavrično barvno kroglico, mačjo dlako kroglico, žogico z gubami, igračo v stolpcu z zvončkom, žogico iz blaga leoparda, pisane miške majhne miške, igrače za golf in perje, miške iz sisala, palico iz perja, mačji tunel.21-delni komplet igračka za mačke

Visokokakovostne in varne igrače

Vsaka igrača je skrbno izdelana iz okolju prijaznih in varnih materialov, nestrupena, brez okusa, močna in vzdržljiva, lahko se uporablja dolgo časa, visokokakovostne surovine in ne bo škodovala hišnim ljubljenčkom.

21-delni komplet igračka za mačke

 

Velikosti

21-delni komplet igračka za mačke

21-delni komplet igračka za mačke

 

DOSTAVA IN PLAČILA

Za paketno dostavo je pooblaščeno podjetje GLS SLovenija. Pred dostavo vas s sms sporočilom in klicem obvestijo. V kolikor vas v času dostave ni na izbranem naslovu paket lahko (po dogovoru) prevzamete v paketni trgovini ali paketomatu. Plačilo je možno v gotovini ali s kartico. Če kupca v času dostave ni doma, lahko naročene izdelke prevzame v skladu z navodili dostavljavca. Glede informacij o lokaciji paketa se obrnite na dostavno službo GLS.

Pri postopku naročanja lahko izberete enega izmed naslednjih načinov plačila:

  • Plačilo po povzetju z gotovino
  • Plačilo s kreditno kartico
  • Plačilo s Paypalom
  • Neposredna bančna transakcija

Podjetje si pridržuje pravico, da verificira izbrano plačilno metodo z avtentikacijo. Pridržujemo si tudi pravico do nadaljnje verifikacije plačilne metode s posredovanjem potrdila o izvršenem plačilu.

Seznanjeni ste, da ste stroške naročila dolžni poravnati v celoti, skladno z izbrano metodo plačila. Jamčite, da imate sposobnost in pravico opravljati transakcije s kreditno kartico oz. s katerimkoli načinom plačila, ki ste ga izbrali.

Varen in hiter nakup

Možnost vračila izdelka

Zanesljiva dostava

Plačilo po povzetju

Ti potrebbe interessare…

OMEJENO ŠTEVILO IZDELKOV NA VOLJO!

V tej prav posebni ponudbi je število izdelkov po promocijski ceni omejeno, zato pohitite in si svojega zagotovite ZDAJ!

Mnenja zadovoljnih strank:

Dostava je brezplačna.

Plačilo po povzetju je možno. Ob tem plačate znesek provizije 1.90€ za provizijske stroške dostavne službe.

Paket boste prejeli v roku 2-4 delovnih dni, odvisno od izbire načina dostave: standardna ali hitra dostava.

Seveda. Izdelek nam lahko v roku 14 dni od prevzema paketa vrnete v kolikor z njim niste zadovoljni. Nato pa vam povrnemo kupnino.

Tako je, v boxu dobite žensko in moško zapestnico.

Seveda. Ob vsakodnevni uporabi so učinki najboljši.

HITRA IN ZANESLJIVA DOSTAVA

Dostava 1-3 delovna dneva s kurirsko službo GLS.

RAZLIČNI NAČINI PLAČILA

Naročilo lahko poravnate s plačilom po povzetju, kreditno kartico ali PayPalom

PREVERJENI IZDELEK

Izdelek smo testirali in jamčimo za njegovo kvaliteto.

100% GARANCIJA NA ZADOVOLJSTVO

Če izdelek ne bo izpolnil vaših pričakovanj, vam vrnemo kupnino.