Pubblicato il

3 načini kako pravilno namestiti lasni podaljšek

Prednosti podaljškov v čop

  1. DRUGI (ALI TRETJI) DANPO PRANJU PREOBLIKUJTE LASE IZ UDOBJA SVOJEGA DOMA
    Si že nekaj dni niste umili las? Preprosto preoblikujte mastne lase v popolni čop s podaljški za čop Extra Gifts . Zdaj se lahko po domači vadbi odpravite na večerni klepet s prijateljicami.
  2. VSAKIČ USTVARITE DALJŠE, POLNEJŠE IN BOLJ ŽIVAHNE PRIČESKE
    Če po drugi strani ugotovite, da vaš čop zaradi redčenja, krajše dolžine, suhosti ali krhkosti nimajo tiste moči, so podaljški v čopu rešitev za bolj polno pričesko.
  3. ODPRE SVET MOŽNOSTI PRIČESKE
    Ste že kdaj poskušali ustvariti pleten čop? Kaj pa če bi svoje lase spenili v kito? S pripetimi podaljški za čop so možni speti čop, visoki čop, nizki čop, voluminozne kite.

Kako narediti čop s podaljški

NASVET: Če nameravate svoj podaljšek za čop oblikovati toplotno, priporočamo, da to storite, preden ga pritrdite na lase.

  1. KORAK: LASE STEGNITE V ČOP
    Svoje lase spnite v visok čop na vrhu glave. Čop namestite nekoliko višje, kot ga nameravate nositi, in ga pritrdite z gumico za lase.
  2. KORAK: POKRTAČITE PODALJŠEK
    Nežno počešite svoj podaljšek s krtačo ali glavnikom s širokimi zobmi, da odstranite morebitne vozličke.
  3. KORAK: ZAVARUJTE SVOJ PODALJŠEK
    Potisnite glavnik na podaljšku pod lasno gumico na vrhu vašega čopa. Ovijte osnovo na ježka okoli lastnega čopa, dokler se tesno ne prekriva in pritrdi.
  4. KORAK: PREKRIJTE OSNOVO ČOPA
    Pramen las ovijte okoli dna konjskega repa, da skrijete pas. Za pritrditev uporabite sponke.
  5. KORAK: PRETRESI, STYLIZIRAJ, POJDI!
    Eleganten in raven ali dražljiv in razmršen, zazibajte svoj luksuzni čop, kakor želite.
Lasni podaljški

Katere pričeske se dobro podajo k podaljškom v čop?

Lasni podaljški

VISOKI ČOP

Konjski rep je ena najbolj preprostih fizur, ki ne bo nikoli iz mode. Ne glede na to, ali imaš ravne ali skodrane lase, goste ali redke, je ta frizura vedno videti elegantno in trendi. Konjski rep lahko nosiš v službi, med športno aktivnostjo ali pa na večerni prireditvi.

Lasni podaljški

NIZEK ČOP

Če želite ustvariti nizek čop z luksuznim lasnim podaljškom za čop, si lase preprosto spnite na zatilju, preden podaljšek ovijete okoli las. Nadaljujte z vsemi koraki kot običajno in uživajte v svojem novem, ultra dolgem poniju.

Lasni podaljški

FIGA

Voluminozna figa še nikoli ni bila lažja. Da bi dobili ta videz, začnite tako, da podaljšek čopa pritrdite kot običajno na temenu. Nato čop razdelite na dva enaka dela. Vsak del zasukajte, dokler ne dobite dveh dolgih zavojev, nato pa zavoje ovijte enega okoli drugega, da ustvarite debelo vrvno pletenico. Nazadnje ovijte to pletenico okoli sebe na dnu in jo pripnite s sponko.


Vir foto: LuxyHair

PREBERI TUDI…